Over Little Palace

Little Palace webshop streeft naar een uniek aanbod van kleding en andere artikelen voor meisjes, meiden en dames. Daarnaast kijken we naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

LP zal zich richten op het liefst enigszins exclusief, met voldoende keuze, ook voor de kleine portemonnee. Wie houdt er niet van de H & M prijsjes? Toch is het fijn niet overal je fashion tweeling tegen te komen.

Little Palace opent online haar deuren in de lente van 2015. De komende tijd zal LP zich bezighouden met het uitbreiden van het aanbod. Naast kleurrijke en opvallende kleding en accessoires, wil LP binnenkort een selectie van bijzonder speelgoed aanbieden.Waar Little Palace voor staat:

  • De klant is koning(in)
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
  • Een levertijd van 2 dagen of dezelfde dag*
  • Een goed bereikbare klantenservice
  • Niet goed? Pakje terug! En geld terug. Dit binnen 14 dagen na ontvangst* 

De standplaats van Little Palace is Amsterdam.

*LP biedt in bepaalde gevallen de mogelijkheid om het bestelde op dezelfde dag geleverd te krijgen. Elders op deze website is hierover de informatie te lezen.
De klant is vanzelfsprekend koning(in) bij Little Palace. Een bestelling retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Het betaalde bedrag wordt binnen 10 dagen teruggestort