Verzending en retouren

Little Palace streeft ernaar het bestelde binnen 2 dagen bij u thuis te hebben. Informatie over de verzendkosten kunt u nalezen in onze F.A.Q. Helaas zijn er omstandigheden waar LP geen invloed op uitoefent, die ervoor kunnen zorgen dat het bestelde niet tijdig wordt afgeleverd. Indien er haast geboden is, is het verstandig hierover contact op te nemen met de klantenservice.

Voor klanten van Little Palace die in Amsterdam wonen, is het zeer beperkt op afspraak mogelijk, het bestelde vandaag geleverd te krijgen. Neem op maandag t/m vrijdag voor 12.00 uur contact op met Little Palace. Het is helaas niet mogelijk op de nationale feestdagen en tijdens onderstaande schoolvakanties.

Meivakantie 02-05-15 t/m 17-05-15 week 19
Hemelvaart 14-05-15 week 20
Pinksteren 24-05-15 + 25-05-15 week 22
Zomervakantie 04-07-15 t/m 16-08-15 week 28 

Retouren
Indien er een of meerdere artikelen terug worden gestuurd, wordt dit aangegeven middels een retouren formulier. Dit kunt u hier downloaden: retourenformulier U kunt het tevens telefonisch opvragen.

De consument heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Nadat de consument heeft gemeld dat hij zich beroept op het herroepingstermijn, heeft hij daarnaast nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

Little Palace vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die door Little Palace in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument  LP de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de klant. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de standaardlevering, hoeft LP de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.